top of page

My Site 群組

Public·26 members

Костя Кривошея
Костя Кривошея

Spor yayınları iletişim için güzel fırsatlar

Spor yayınlarının yalnızca maç izlemek değil, aynı zamanda insanlarla iletişim kurmak için de güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ortak takımlar ve turnuvalar hakkında konuşmak yeni arkadaşlıklar kurmayı kolaylaştırabilir. Bu konuda deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Sosyal çevresini spor sayesinde geliştiren kişilerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Siz spor üzerinden yeni insanlarla nasıl tanışıyorsunuz?

18 Views
Robert
Robert
8월 11일

Genç oyuncuların profesyonel dünyaya hazırlanmasında futbol akademilerinin önemli bir rolü bulunuyor. Burada yalnızca top kontrolü veya taktik çalışmalar değil, disiplin, takım çalışması ve düzenli antrenman alışkanlıkları da geliştiriliyor. Bir oyuncunun küçük yaşta yetenekli olması önemli olsa da uzun vadeli gelişim için doğru eğitim ve sabırlı çalışma gerekiyor. 1xbet ios app download gibi platformlarda ilerleyen yıllarda profesyonel karşılaşmalarda yer alan genç futbolcuların maçları takip edilebilir, ancak bir oyuncunun gelecekteki kariyerini yalnızca birkaç performansa göre değerlendirmek doğru olmaz. Bana göre akademilerin en önemli özelliklerinden biri gençlere hata yaparak öğrenme fırsatı vermesi. Her oyuncu aynı hızda gelişmeyebilir ve bazı sporcuların profesyonel seviyeye ulaşması daha uzun sürebilir. Teknik ekiplerin oyuncuların güçlü yönlerini keşfetmesi ve eksiklerini geliştirmesi uzun vadede daha kalıcı sonuçlar sağlayabilir. Bu nedenle genç yeteneklere yatırım yapmak sporun geleceği açısından oldukça değerli.

Members

• th bes
    th bes
  • Daeron Daeron
    Daeron Daeron
  • Duke Evan
    Duke Evan
  • WarnerWarner
    Warner
  • Robert
    Robert

Operation Hours

Mon - Fri:

Saturday:

​Sunday:

9:00 am – 5:00 pm

Closed

Closed

Contact

Cell:

Phone:

Email:

832-206-3429

713-988-4724

Address

3535 Briarpark Dr, Suite 135

Houston

TX 77042

Subscribe to our newsletter • Don't miss out!

Thanks for your Subscription!

Connect LSA by social networks

WeChat ID:​​

​​LSAHouston77036

• Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Join WeChat by code scan:

bottom of page